Machiaj pentru halloween video

Sezonul meu preferat a venit asa ca revin cu noi tutoriale pentru machiaje pentru sarbatoarea mea prefera. \r \r Astazi te invat cum sa faci acest machiaj super simplu si dragut pentru o fantoma. \r De aici mia venit ideea asta: doua idei simple de machiaj pentru Halloween. Si ghici ce? Fara pensule! Cu ocazia asta am pasit si in lumea YouTubeului cu un video pentru aceste doua lookuri.

Am vrut sa fie cat mai scurt, asa ca a fost imposibil de inregistrat voice overul. Daca stau sa ma gandesc nici nu ar fi fost necesar, este foarte Dac vai dorit ntotdeauna s dea aspectul final pentru a ascunde copilul cu un machiaj original i foarte special, n Guiainfantil.

com te nvm cum s faci machiaj teribil de Halloween. Nu trebuie s fii expert, trebuie doar s urmezi paii notri i poi si faci fiul vampir, vrjitoare, dovleac, catrin.

E toamna, e frig si urat afara si e timpul pe un machiaj pentru Halloween! Cum sa faceti un astfel de look simplu si usor vedeti in acest clip Oct 30, 2015  Stiu ca am zis ca Luni uploadez clipul de Halloween (dup cum vam fcut i preview pe contul de Facebook), dar am avut cteva probleme tehnice.

Este un Sep 14, 2012  Daca vrei sa vezi mai multe tutoriale pentru Halloween aici ai noul meu cananl: Daca vrei sa vezi mai multe tutoriale pentru Halloween aici ai noul meu tutori hay nht Machiaj pentru Halloween Halloweenul este chiar dup col.

nc mai avem cteva zile pentru a obine artistul avem n i da fru liber creativitii noastre. Nu v fie team s se joace cu vopsele, i s vedem ce distracie! ! !Phone: (160) 440-5370 x 5566

Email: [email protected]