Ce se spune de halloween

De ce decorm de Halloween? n funcie de cine spune povestea, istoria felinarelor fcute din dovleci difer, ns toate variantele implic un beivan super iste care ia venit de hac lui the evil one: ). Halloween este o srbtoare de origine celtic, preluat astzi de multe popoare din lumea occidental, ea rspndinduse n secolul al XIXlea prin intermediul imigranilor irlandezi din Statele Unite ale Americii.

Cristian Curte: Acum toat lumea tie c Halloweenul vine din occident, toat lumea tie cam ce se ntmpl n zilele noastre, dar sunt convins c puini dintre dumneavoastr tii care sunt originile acestei srbtori. Halloweenul este, de fapt, o prescurtare de la All Hallows Eve, adic ajunul tuturor sfinilor serbai n seara zilei de Colindatul de Halloween este un obicei practicat de copii de Halloween. Copiii se duc din cas n cas mbrcai ntrun costum, cernd bomboane sau cteodat bani, ntrebnd cu formula" Ne dai ori nu ne dai?

". HALLOWEEN 2016. n ultimii ani a ptruns i n Romnia srbtoarea care nu i are originea pe meleagurile noastre, i anume HALLOWEENul. Descoper de unde vine aceast celebrare i ce tradiii are fiecare ar pentru aceast srbtoare, HALLOWEEN. Oct 29, 2016  CREEPY CLOWNS Were Attacking People and Kidnapping KIDS All Over AMERICA During Halloween 2016! Duration: Unul dintre cele mai populare mituri de Halloween este in mod sigur cel legat de felinare sculptate in dovleci numite de americani" Jackolantern".

Aceste felinare erau facute la inceput din napi, pentru ca apoi sa se foloseasca dovlecii. Femeilor nemritate li se spune c dac stau ntro camer ntunecat i se uit n oglind n noaptea de Halloween, vor vedea chipul viitorului so. n schimb, dac sunt sortite s moar nainte de cununie, va aprea un craniu. " Modul cum se petrece la noi, n ar de Halloween, cu multe mti, oamenii mbrcai cu tot felul de draci i vrjitoare nu este bine i ntrun fel este chiar, sub o form sau alta, o invocare a diavolului.

Ce este, de fapt, Halloweenul? Se spune ca odata, demult, a trait un anume Jack (un fel de Ivan Turbinca), betivan renumit si trisor pe masura. El a reusit sal pacaleasca pana si pe Satan, facandul sa se urce intrun copac pe trunchiul caruia a sculptat apoi o cruce. Ia spus ca il lasa sa coboare doar daca Satan ii promite ca nul va i de Halloween 2017, cei mai curajoi vor alege costume ce vor nfia personaje mitice, vrjitoare sau creaturi nfricotoare, care vor alunga forele rului.

Halloweenul este o srbtoare celtic, dar dea lungul anilor, acesta sa rspndit i n alte zone ale lumii, ajungnd i n Romnia. Halloweenul se apropie cu pasi repezi si infricosatori, astfel ca este timpul sa te pregatesti cum se cuvine pentru a intampina aceasta sarbatoare de origine celtica.

Cand este Halloweenul si ce obiceiuri si superstitii imbogatesc aceasta sarbatoare, vei De Samhein, varianta englezeasc a Halloweenului, totul este un festival al recoltei, care ine trei zile, se fac focuri i se sacrific animale, ca HALLOWEENul este un prilej de a ne readuce aminte de povetile de groaz care circul pe Internet. 1. Clugria fr cap. O legend veche de peste 300 de ani spune c o femeie de vi nobil din Frana a fost trimis n Canada la o mnstire, ns pe drum, ia pierdut capul, la propriu.

Femeile se mbrac adesea n menajere sexy, asistente sau chiar colrie. Ai fi tentat s crezi c asta trdeaz o dorin ascuns de a fi ajutat, ns nu este deloc adevrat. Specialistii sunt de prere c, de fapt, costumele de Halloween ne permit s explorm persoanaje cuPhone: (235) 226-7151 x 5301

Email: [email protected]