Csingiling jelmez rubies halloween

Rubies Csingiling platina gyerekjelmez Les mret, a JatekBolt. hu jtk webruhzban. Gyors s akr ingyenes szlltssal, 60 napos cserejoggal! Csingiling jelmez, hogy a te kislnyod is tndri legyen a beltzs bulikon.

Legyen sz farsangrl, vagy akr halloweenrl, a Csingiling jelmez j vlaszts lesz! A jelmez mrete Les, a hivatalos mrettblzat szerint cm magassgra s 7885 cmes derkbsgre megfelel. Termknv: Csingiling jelmez gyerekeknek 140cm Rubies, Gyrt: Rubies, Mesehs: Rubies, Mrka: Disney Tndrek, Akcis r: 6990, Ft, Lers: Ne csak a mozivsznon kvesd Csingiling kalandjait, bjj a jellegzetes tndr ruhba s Tndri jelmez, fehr s vilgoskk sznben.

A tll szoknys ujjatlan felsrszt Csingiling kpe dszti. A jelmezhez tartozik a levehet tndrszrny s a trdnadrg is. 78 Csingiling jelmez gyerekeknek 140cm Rubies online rendels Csingiling jelmez gyerekeknek 140cm Rubies online vsrls olcs rak.

Gyerekjtkbolt webruhz. Jtkok gyerekeknek kicsiknek s nagyoknak! Klnsen npszerek a Rubies jelmez szettek, amelyek egy teljes rtk jelmezt jelentenek. Ezek a szettek ltalban tartalmazzk a jelmez minden fontosabb ruhadarabjt, belertve a kpenyeket, a maszkokat, a sapkkat, illetve a kalapokat is.

Csingiling jelmez gyerekeknek 140cm Rubies, r: 6990 ft, Leirs: Ne csak a mozivsznon kvesd Csingiling kalandjait, bjj a jellegzetes tndr ruhba s varzsolj el mindenkit! Ebben biztosan felismernek majd! Mrete: gyermek M mret ( cmes gyermeknek 57 ves korban) Szrmazsi hely: Nmetorsz A jelmez tartalmazza: feketezld felsrsz nyomtatott Csingiling mintval egybevarrva a szoknyval, szrny. Mrete: L (kb. 140 cm magas, 78 ves korban) A mretproblmbl add jelmezcsernl a postakltsgek a vevt terhelik.Phone: (408) 123-7923 x 6205

Email: [email protected]